SABORES DO NORTE

SABORES DO NORTE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 15 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sabores do Norte. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 14:21 Worst bifana ever! Really disappointed!
7 mei 2022 om 20:36 Helaas kwam het eten veel te laat en koude
28 mrt 2022 om 21:26 Eten was lekker maar 2 sterren omdat het wel een erg kleine portie was voor €15. Bitoque mocht ook meer saus bij. En zou het in plastic bakken bezorgen ivm lekken met de bakken waarin het nu wordt bezorgd
17 mrt 2022 om 10:11 Eten was koud!!! Slappe hap En weinig voor die prijs ik bestel er niet meer
17 jan 2022 om 22:44 Bezorgen duurde lang en het eten was een tegenvaller
16 jan 2022 om 22:34 Tava bom
3 dec 2021 om 20:25 Goede porties en heerlijk gesmuld! De kip en spek beide goed gegrild. ;) Bezorgtijd was van tevoren aangegeven dus prima.
9 nov 2021 om 1:33 Ik was erg teleurgesteld met de bestelling. Ik had een bitoque besteld, het vlees was erg taai. Daarnaast was het ook erg flauw voor een Portugees gerecht. Ik vond het ook erg vreemd dat er kaas op het vlees zat. Vond het erg jammer.
25 jul 2021 om 6:59 Koude eten en niet de afgesproken tijd bezorgd. Taai vlees. Hele slappe patat.
19 jul 2021 om 8:15 Saus was in het tasje gelekt. Ik had de sandwich met vlees en patat, maar sandwich was gewoon zacht wit broodje met simpel kaas en vlees zonder veel smaak, niks Portugees aan te proeven. De patat was taai en koud, alsof het heel oud was. Tegenvaller.
17 jun 2021 om 21:04 Eten was lekker helaas niet genoeg saus. De bezorger heeft de hele bakje saus laten vallen in het tasje. We waren zo lang mee bezig om alles eerste schoon te maken dat het eten bijna koud was. Tip beter bakje voor de saus!
30 mei 2021 om 10:49 Top