SABORES DO NORTE

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 19 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sabores do Norte. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 21:25 Dorade besteld, niet beschikbaar dus nog een Bitoque. Lang moeten wachten. Wat een tegenvaller! een schamele,koude maaltijd van een beetje rijst en patat, 'n smakeloos lapje vlees, ham, kaas?, gebakken ei,2 olijven en 2 plakjes komkommer.
26 jun 2022 om 18:25 Het vlees was taai. Saus was in de plastiek tas gevallen. Pudin heb ik weggegooid, niet te eten. De enige wat goed was, was de bezorging. Para o proprietário: procure outra bandeja de entrega. A comida portuguesa é boa, isto foi desastroso
22 mei 2022 om 14:21 Worst bifana ever! Really disappointed!
7 mei 2022 om 20:36 Helaas kwam het eten veel te laat en koude
28 mrt 2022 om 21:26 Eten was lekker maar 2 sterren omdat het wel een erg kleine portie was voor €15. Bitoque mocht ook meer saus bij. En zou het in plastic bakken bezorgen ivm lekken met de bakken waarin het nu wordt bezorgd
17 mrt 2022 om 10:11 Eten was koud!!! Slappe hap En weinig voor die prijs ik bestel er niet meer
17 jan 2022 om 22:44 Bezorgen duurde lang en het eten was een tegenvaller
16 jan 2022 om 22:34 Tava bom
3 dec 2021 om 20:25 Goede porties en heerlijk gesmuld! De kip en spek beide goed gegrild. ;) Bezorgtijd was van tevoren aangegeven dus prima.
9 nov 2021 om 1:33 Ik was erg teleurgesteld met de bestelling. Ik had een bitoque besteld, het vlees was erg taai. Daarnaast was het ook erg flauw voor een Portugees gerecht. Ik vond het ook erg vreemd dat er kaas op het vlees zat. Vond het erg jammer.
25 jul 2021 om 6:59 Koude eten en niet de afgesproken tijd bezorgd. Taai vlees. Hele slappe patat.
19 jul 2021 om 8:15 Saus was in het tasje gelekt. Ik had de sandwich met vlees en patat, maar sandwich was gewoon zacht wit broodje met simpel kaas en vlees zonder veel smaak, niks Portugees aan te proeven. De patat was taai en koud, alsof het heel oud was. Tegenvaller.